leeuwergem'S ACTIVITIES
SPORTS & ACTIVITIES

TONS OF ACTIVITIES

FROM SPORTS TO SIGHTSEEING, WE HAVE IT ALL

Image

Profiteer van onze verschillende formules die aangepast kunnen worden aan uw wensen en aan uw budget. Ons natuurpark met verschillende wateren is 20 hectare groot waardoor het geschikt is voor allerlei buitenactiviteiten, zowel sportieve als ludieke activiteiten. Het kasteel, de orangerie, het paviljoen, het koetshuis... Een waaier aan gezellige locaties die aangepast kunnen worden aan uw programma en aan het aantal gasten.

Image

WELNESS DAY

Een wellnessdag voor u en uw collega's!

  • Yoga, meditatie, coaching omgaan met stress, voedingscoaching, massage, aromatherapie, gezonde en biologische catering, ... Activiteiten naar keuze en op maat.
Meer informatie
Image

COOKING INITIATION

Verken uw vijf zintuigen via een initiatie in verschillende keukens. We nemen u mee naar verschillende continenten onder begeleiding van horecaprofessionals.

  • Koken in het algemeen, chocolade, sushi, desserten, cocktails
Meer informatie
Image

RALLYE CASTLE DAY

Beleef de ervaring van een echte rally in een klassieke wagen. Met een door ons opgesteld road book doorkruist u het pittoreske platteland en ontdekt u uitzonderlijke historische plaatsjes.

  • Rally in de vorm van een speurtocht
  • Formules met een VW Kever cabrio, een Van VW of een Citroën 2pk.
Meer informatie
Image

COMEDIA DEL ARTE in het openluchttheater

Deze activiteit is perfect geschikt voor de ontwikkeling van improvisatievaardigheden en van directe communicatie in groep.

Meer informatie
Image

LACHWORKSHOP

We zijn er oprecht van overtuigd dat lachen een gelukstherapie is. Een bedrijf is een veel betere plek als de collega's onderling plezier maken.

Meer informatie
Image

LEUK EN OPGEBLAZEN

Onder deze rubriek vindt u talrijke sportieve attracties.

Meer informatie
Image

TEAM TROPHY

Verschillende samenwerkingsspelletjes, toegankelijk voor iedereen, verstevigen de band tussen collega's. Team spirit leidt naar de overwinning. Gegarandeerd sfeer en slappe lachsalvo’s.

Meer informatie
Image

HIGHLAND GAMES

In een Schotse outfit nemen teams het tegen elkaar op tijdens spelletjes gebaseerd op traditie, kracht en behendigheid, zoals hamerslingeren, spijkerslaan, zaklopen, paalwerpen, ....

Meer informatie
Image

CLUEDO & MURDER PARTY

Kolonel Mustard, eigenaar van een prachtig kasteel, nodigt uw bedrijf uit om een dagje bij hem te komen doorbrengen. Een dag vol verrassingen.

Meer informatie