WELCOME

Leeuwergem

ONE OF THE BEST PLACES TO DO.. EVERYTHING

Image

Providing quality service since 1998.

Welkom!

Het Domein van Leeuwergem, op 20 minuutjes van Gent en 40 minuutjes van Brussel, opent zijn deuren voor u. U kan er terecht voor de organisatie van evenementen en voor toeristische bezoeken. Deze unieke en prachtig bewaarde ontvangstlocatie ademt charme en geschiedenis uit waardoor ze u exclusieve mogelijkheden biedt. Dit architecturale geheel in een prachtig landschap uit de tijd van de Verlichting wordt beschouwd als één van de mooiste kastelen van België en is geklasseerd als Belgisch patrimonium.

Volg ons via de sociale media

Image

Getuigenissen

LOVELY PEOPLE - LOVELY EXPERIENCES

Image
 • Image
  Patrick Wendelen - CEO KI’ COMMUNICATION

  "Ik wil nog even mijn diepste appreciatie uitdrukken voor de meer dan fijne samenwerking rond het congres, een congres dat als een enorm succes ervaren werd! Het is zelden in mijn carrière gebeurd dat er zo’n warme band was met een verhuurder of andere betrokken partij en ik wil jou en ook jouw vader daar van harte voor danken!"

 • Image
  Delphine Dewildeman - Event Planner TRIMBLE TRANSPORT & LOGISTICS

  "Het Kasteel van Leeuwergem is een uitzonderlijke locatie.
  Vooral de uitgestrekte tuin, de mooie orangerie en het nieuwe paviljoen konden ons bekoren. Een betere setting voor onze teambuilding konden we niet wensen!"

 • Image
  Patrick Wendelen - CEO KI’ COMMUNICATION

  Ik wil nog even mijn diepste appreciatie uitdrukken voor de meer dan fijne samenwerking rond het congres, een congres dat als een enorm succes ervaren werd! Het is zelden in mijn carrière gebeurd dat er zo’n warme band was met een verhuurder of andere betrokken partij en ik wil jou en ook jouw vader daar van harte voor danken!

 • Image
  Delphine Dewildeman - Event Planner TRIMBLE TRANSPORT & LOGISTICS

  Het Kasteel van Leeuwergem is een uitzonderlijke locatie.
  Vooral de uitgestrekte tuin, de mooie orangerie en het nieuwe paviljoen konden ons bekoren.
  Een betere setting voor onze teambuilding konden we niet wensen!

NIEUWSBRIEF

Volg ons zeker ook via onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze nieuwigheden.